KAKO, ZAŠTO, KOLIKO, KADA?

Primamo kartice, gotovinu, Paypal, Skrill, Payoneer, Paysafe i sve virtualne valute.

Ako je naša zaposlenica slobodna i nema nikakvih prigovora, nema razloga da ne dođe.

Trenutno smo stacionirani na Hreljinu i djelujemo na području Primorsko-goranske županije. Po dogovoru idemo i dalje, ovisno o potrebama klijenta. Kontaktirajte nas i poslati ćemo Vam neobvezujuću ponudu.

Slobodno nas kontaktirajte na jedan od istaknutih brojeva telefona, E-mail ili poštansku adresu. Izlazimo na teren radi utvrđivanja stanja u nekretnini. Ako ustanovimo da je bilo manjkavosti u pruženoj usluzi, dobivate 100%-tni povrat novca.

Naravno! Mi zapošljavamo suradnike oba spola. Ako preferirate žensku osobu za čišćenje, mi ćemo se potruditi izaći Vam u susret.

Trenutno uslugu industrijskog čišćenja još ne nudimo. No, u budućnosti planiramo uslugu proširiti, kako bi obuhvatila i zahtjevnije zahvate.

Za veće događaje potreban je veći broj ljudi, kako bi posao bio obavljen na vrijeme. Konktaktirajte nas s povjerenjem i organizirati ćemo ekipu za čišćenje, dok se Vi budete još oporavljali od mamurluka.

Nema problema! Pri ozbiljnijem onečišćenju izlučevinama ili tekućinama, izlazimo na teren u provjeru situacije i dajemo besplatnu procjenu rada.

U hitnim slučajevima (isti dan), čišćenje se naplaćuje 50% više na osnovnu cijenu.

Domaćin je agencija za upravljanje i održavanje nekretnina. Cilj nam je pružiti poptunu uslugu oko brige za Vaš apartman, stan, kuću ili poslovni prostor. To uključuje i iznajmljivanje. Obratite nam se s povjerenjem i naš certificirani agent za nekretnine će napraviti sve da Vaša nekretnina ne ostane prazna.

Uvijek smo u potrazi za voljnim novim suradnicima. Posao čistaćice se kod nas može obavljati honorarno. Kontaktirajte nas za detaljnije informacije.

Osnovno čišćenje nekretnine obuhvaća unaprijed definirane radnje (link).