Iznajmljivanje apartmana

Tražite agenciju za iznajmljivanje apartmana? Pitate se gdje i kako oglasiti apartman?  Imate problema sa iznajmljivanjem svog apartmana za sezonu? Ne brinite! Domaćin ima rješenje za Vas. Mi Vam odgovaramo kako iznajmiti apartman.

Na našim prostorima, ljudi su većinom koristili usluge turističkih agencija za potrebe popunjavanja svojih smještajnih kapaciteta u vrijeme turističke sezone. Polako se sve više iznajmljivača odlučuje za jedan od načina iznajmljivanja apartmana i dr. nekretnina preko internet oglašivača.

Najam apartmana može biti tako jednostavan. Nudimo uslugu iznajmljivanja apartmana preko online iznajmljivača – AirBnB, Booking, VRBO,  HomeAway i dr. Ove stranice su najposječenije na svijetu za oglašavanje i iznajmljivanje apartmana. Vaš oglas će biti prikazan ljudima u Njemačkoj, SAD-u, Švedskoj i svakoj drugoj zemlji u kojoj bi željeli.

Nudimo opcije suradnje dizajnirane prema Vašim potrebama. Treba Vam samo oglas izraditi? Plaćate samo jednokratnu uslugu. Želite da Domaćin za Vas obavlja komunikaciju s gostima? Želite da Domaćin za Vas dočeka goste? U tom slučaju plaćate u postotku po najmu (do 20%). Možemo zadovoljiti sve Vaše potrebe, zahvaljujući našem fleksibilnom poslovnom modelu. Nudimo i određene pakete za iznajmljivače. Provjerite ovdje – PAKETI.

Naša specijalnost je iznajmljivanje apartmana na moru, kako se i sami nalazimo u Rijeci. Nemojte dopustiti da Vaš apartman ovu sezonu ima dane u praznom hodu. Druge agencije Vam pokušavaju naplatiti uslugu iznajmljivanja apartmana bez da ste sami išta zaradili, ali Domaćin je drukčiji. Kontaktirajte nas još danas, i već sutra Vaš apartman može biti oglašen na najposječenijim web stranicama za iznajmljivanje apartmana i to potpuno besplatno!

Najam Vašeg apartmana nikad nije bio jednostavniji. Nudimo Vam plaćanje po izvršenom najmu. Ako Vi zaradite, zaradimo i mi, ako Vi ne zaradite, ne zaradimo ni mi. Jednostavno win-win prilika.

 

Domaćin d.o.o. – Vaša agencija za iznajmljivanje apartmana

Kontakt

* Servis za upravljanje i održavanje nekretnina Domaćin d.o.o. djeluje na području Primorsko-goranske županije.

* Gradovi: Rijeka, Opatija, Matulji, Kostrena, Bakar, Bakarac, Viškovo, Mavrinci, Čavle, Hreljin, Grobnik, Crikvenica, Kraljevica.