Premium paket

Potrudili smo se sakupiti sve usluge koje mogu zatrebati u poslu upravljanja i održavanja nekretnina u jedan paket.

Premium paket usluga upravljanja i održavanja nekretnina je namjenjen našim najzahtjevnijim klijentima.

 

Što je sve uključeno?

Obilazak nekretnine: Obilazak Vaše nekretnine koliko god je puta potrebno mjesečno. Naši domaćini i domaćice tokom obilaska provjeravaju da li je došlo to materijalne štete, od strane najmoprimaoca ili prirodne nepogode. Brinemo se da Vaša nekretnina ostane u stanju u kojem ste je prepustili Domaćin-u na upravljanje.

Prikupljanje pošte: Mnogi najmodavci nisu zbog raznih razloga u mogućnosti uzeti poštu iz sandučića. Mi Vam skupljamo svu poštu i plaćamo sve račune na dogovoreni način.

Prozračivanje objekta: Tokom obilaska Vaše nekretnine, otvaramo sve prozore, kako bi osvježili zrak u prostorijama.

Zalijevanje cvijeća: Kako Vaš mukotrpni rad oko uzgoja i održavanja biljaka na životu nebi propao, naši domaćini i domaćice zaljevaju svo bilje (prema Vašim uputama) unutar nekretnine.

Pregled i očitanje instalacija: Kako biste znali točnu potrošnju po pojedino

Čuvanje ključa: Ako se bavite turizmom, vjerojatno ste bili u situaciji da je samo trebalo dati ključ turistima željnih odmora u Vašoj nekretnini, no Vi niste bili u mogućnosti iz kojekavih razloga i propustili ste potencijalnu zaradu. Kako Vam se to nebi desilo, tu je Domaćin koji će riješiti taj logistički problem.

E-mail izvješće: Svakog 15. u tekućem mjesecu šaljemo Vam kratko izvješće o stanju nekretnine i obavljenim radnjama u istoj.

2x standardno čišćenje: Kako bi saznali što sve uključuje usluga standardnog čišćenja, stisnite na ovaj link.

1x generalno čišćenje:

Održavanje vrta i okućnice: Kosimo travnjak (do 200m2), šišamo živicu (do 40m) i skupljamo lišće

Organiziranje popravka u slučaju većih šteta/adaptacija: Domaćin Vam može pomoći pronaći najpovoljniju ponudu za veće popravke i adaptacije nekretnine.

Online iznajmljivanje preko web oglašivača (AirBnB, Booking.com i sl.): Ako imate problema sa iznajmljivanjem Vaše nekretnine, Domaćin i tu nudi rješenje. U doba interneta, Domaćin je prepoznao kako se većina marketinga odvija preko web stranica. Stoga svojim klijentima pružamo mogućnost oglašavanja svojih nekretnina na najpoznatijim web stranicama za iznajmljivanje u turizmu na svijetu.

 

Bonus usluge s popustom:

Generalno čišćenje: Popust 20%.

Pranje tepiha: Popust 30%

Kemijsko čišćenje namještaja: Popust 30%.

Čišćenje bazena: Popust 30%.

 

 

Podijeli ovu priču, Odaberi društvenu mrežu