Osnovni plus

 

Osnovni plus paket održavanja i upravljanja nekrenina idealan je za iznajmljivače koji svoju nekretninu iznajljuju na duži period. Tako je u osnovni plus paket dodano 2x mjesečno standardno čišćenje Vaše nekretnine do 90m2. Također, naši Domaćini uklanjaju manje kvarove koji nastanu u Vašoj nekretnini (zamjena žarulje, začepljena WC školjke, nestanak struje, mali piturski radovi, bacanje starog namještaja – 2 komada mjesečno….još, točno definirati?).

 

Pročitajte ispod što svaka pojedinačna usluga u paketu znači.

2x obilazak nekretnine: Obilazak Vaše nekretnine 2 puta mjesečno. Naši domaćini i domaćice tokom obilaska provjeravaju da li je došlo to materijalne štete, od strane najmoprimaoca ili prirodne nepogode. Brinemo se da Vaša nekretnina ostane u stanju u kojem ste je prepustili Domaćin-u na upravljanje.

Prikupljanje pošte: Mnogi najmodavci nisu zbog raznih razloga u mogućnosti uzeti poštu iz sandučića. Mi Vam skupljamo svu poštu i plaćamo sve račune na dogovoreni način.

Prozračivanje objekta: Tokom obilaska Vaše nekretnine, otvaramo sve prozore, kako bi osvježili zrak u prostorijama.

Zalijevanje cvijeća: Kako Vaš mukotrpni rad oko uzgoja i održavanja biljaka na životu nebi propao, naši domaćini i domaćice zaljevaju svo bilje (prema Vašim uputama) unutar nekretnine.

Pregled i očitanje instalacija: Kako biste znali točnu potrošnju po pojedino

Čuvanje ključa: Ako se bavite turizmom, vjerojatno ste bili u situaciji da je samo trebalo dati ključ turistima željnih odmora u Vašoj nekretnini, no Vi niste bili u mogućnosti iz kojekavih razloga i propustili ste potencijalnu zaradu. Kako Vam se to nebi desilo, tu je Domaćin koji će riješiti taj logistički problem.

E-mail izvješće: Svakog 15. u tekućem mjesecu šaljemo Vam kratko izvješće o stanju nekretnine i obavljenim radnjama u istoj.

 

Bonus usluge s popustom:

Generalno čišćenje: Popust 20%.

Pranje tepiha: Popust 20%

Kemijsko čišćenje namještaja: Popust 20%.

Čišćenje bazena: Popust 20%.

 

 

Podijeli ovu priču, Odaberi društvenu mrežu