Osnovni paket

U Hrvatskoj je popularno iznajmljivanje nekretnina kada krene sezona, ali i inaće. Bilo da se radi o apartmanu, stanu ili kući, mi imamo rješenje za Vas.

Naš osnovni paket upravljanja i održavanja nekretnina sadrži sve usluge koje su potrebne vlasnicima koji iznajmljuju svoje nekretnine na mjesečnoj bazi (studentima, obiteljima i sl.). Mi ćemo za Vas održavati svu potrebnu komunikaciju s najmoprimcem i obavljati osnovne obveze vezane uz održavanje nekretnine. Sve što Vi trebate je na kraju mjeseca izvaditi (zarađene:) novce s banke.

 

Što je sve uključeno?

2x obilazak nekretnine: Obilazak Vaše nekretnine 2 puta mjesečno. Naši domaćini i domaćice tokom obilaska provjeravaju da li je došlo to materijalne štete, od strane najmoprimaoca ili prirodne nepogode. Brinemo se da Vaša nekretnina ostane u stanju u kojem ste je prepustili Domaćin-u na upravljanje.

Prikupljanje pošte: Mnogi najmodavci nisu zbog raznih razloga u mogućnosti uzeti poštu iz sandučića. Mi Vam skupljamo svu poštu i plaćamo sve račune na dogovoreni način.

Prozračivanje objekta: Tokom obilaska Vaše nekretnine, otvaramo sve prozore, kako bi osvježili zrak u prostorijama.

Zalijevanje cvijeća: Kako Vaš mukotrpni rad oko uzgoja i održavanja biljaka na životu nebi propao, naši domaćini i domaćice zaljevaju svo bilje (prema Vašim uputama) unutar nekretnine.

Pregled i očitanje instalacija: Kako biste znali točnu potrošnju po pojedino

Čuvanje ključa: Ako se bavite turizmom, vjerojatno ste bili u situaciji da je samo trebalo dati ključ turistima željnih odmora u Vašoj nekretnini, no Vi niste bili u mogućnosti iz kojekavih razloga i propustili ste potencijalnu zaradu. Kako Vam se to nebi desilo, tu je Domaćin koji će riješiti taj logistički problem.

E-mail izvješće: Svakog 15. u tekućem mjesecu šaljemo Vam kratko izvješće o stanju nekretnine i obavljenim radnjama u istoj.

 

Bonus usluge s popustom:

Generalno čišćenje: Popust 20%.

Pranje tepiha: Popust 20%

Kemijsko čišćenje namještaja: Popust 20%.

Čišćenje bazena: Popust 20%.

 

*U ovaj paket nije uključen servis čišćenja

*Obavezno potpisivanje ugovora na godinu dana

Podijeli ovu priču, Odaberi društvenu mrežu